Videopalvelu

Videopalvelu

Videoneuvottelu ei ole koskaan ollut näin helppoa

Pexip Infinity on useita palkintoja voittanut neuvottelualusta, joka ratkaisee perinteiset haasteet yhteensopimattomuudesta ja käytön monimutkaisuudesta. Voit käyttää haluamaasi laitetta tai ohjelmistoa osallistuaksesi neuvotteluun, kuten perinteistä videoneuvottelulaitetta, Skype for Business® / Lync®-clientia, mobiililaitetta, puhelinta tai yksinkertaisesti internetselainta. Virtuaalisessa neuvotteluhuoneessa pidettävät neuvottelut voidaan myös streamata globaalisti YouTuben avulla. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia mitä Pexip Infinity tarjoaa.  

Interop

  

Pexip Infinity istuu täydellisesti myös Microsoft ympäristöön. Se mahdollistaa Skype for Business® / Lync®-käyttäjien neuvotella muiden kanssa ottamatta huomioon mitä laitetta heidän neuvottelukumppaninsa käyttävät – Lync/S4B, internet-selain tai perinteinen videoneuvottelulaite. Kaikki näkevät ja kuulevat toisensa huippulaadulla sekä pystyvät jakamaan materiaalia. Toimii saumattomasti yhteen S4B, Lync 2013, Lync 2010 ja Lync Onlinen kanssa.  
 

Loppukäyttäjän näkökulmasta työnteko jatkuu, kuten aiemminkin. Heidän ei tarvitse ottaa käyttöön uutta clientia, ohjelmistoa tai laitetta – he yksinkertaisesti jatkavat niiden työkalujen käyttöä johon ovat tottuneet. Tämä edistää omaksumista ja lisää käyttöastetta – samalla se säästää aikaa ja rahaa, koulutuksen ja tuen tarpeen vähenemisen myötä.

Architecture
  

Pexip Infinity skaalautuu kaiken kokoisille organisaatioille. Ohjelmistopohjaisuus takaa sen, että ratkaisunne on aina ajan tasalla. Asennus voidaan toteuttaa paikallisesti, pilvestä tai hybridinä – juuri niin kuin haluatte.  

  

Videopalvelut