Uutiset


uutinen

Benq:lta kosketusnäyttö uutuuksia

Olemme saaneet demotilaamme Benq:n uudet kosketusnäytöt!
Tervetuloa tutustumaan laitteisiin toimistomme demotilaan!
Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

24.1.2017


esitystekniikka

Uusia nimityksiä

Ictum Oy sai tammikuussa 2017 uutta virtaa asennustiimiin. Tervetuloa Lari Salo!

24.1.2017


uutinen

Benq InstaShow, uusi langaton esitysratkaisu ilman mitään asennuksia!

Benq InstaShow Plug & Play on uusi laite langattomaan esitystekniikkaan, joka mahdollistaa esittämisen yhdellä napin painalluksella, ilman ohjelmistojen asennuksia. Laite on yhteensopiva minkä tahansa käyttöjärjestelmän tai laitevalmistajan kanssa.


uutinen

Seuraavan sukupolven ovensuuvarausnäyttö Evoko Liso saa tapaamiset rullaamaan entistäkin sujuvammin!

Uusi Evoko Liso kertoo kehyksen värillä heti neuvotteluhuoneen sen hetkisen varaustilanteen ja kokopäivän tilanne on nähtävissä väritetystä kellotaulusta. Evoko Liso myös vapauttaa varatut tilat, jos niitä ei oteta käyttöön. Huonevarauksia voidaan tehdä suoraan Lison kosketusnäytöltä tai sinun lemppari kalenterisovelluksella. Liso näyttää myös muiden huoneiden varaustilanteen ja etsii sinulle tarpeesi mukaisen vapaan huoneen.


uutinen

Ictum Oy:n kotisivut uudistuivat

Ictum Oy:n kotisivut uudistuivat viikolla 21/2016. Sivujen uudistaminen oli osa Ictum Oy:n brändimuutosta, jossa Ictum Oy:n ilme, logo, esitykset ja sanoma uusittiin. Ictum Oy halusi, että ilme ja esitysmateriaalit vastaisivat yrityslupausta sekä yrityksen sanomaa, jota asiakkaille kerrotaan. Nyt kokonaispaketti vastaa sitä kädenjälkeä, jota on nähtävillä onnistuneiden projektien jälkeen asiakkaillamme.


adapteri

Sano ei adapteritilauksille

Nyt uudella patentoidulla lukittavalla adapterilenkillä saadaan kaikki digitaaliset adapterit pysymään neuvotteluhuoneessa seuraavaa neuvottelua varten. Adapterista löytyy DisplayPort, Mini DisplayPort, MicroHDMI ja MiniHDMI liitännät. Kysy lisää aiheesta myynnistä.


esitystekniikka

Uusia nimityksiä

Ictum Oy sai Lahden toimistolle lisää myyntivoimaa. Ictum Oy hakee jatkuvasti uusia kokeneita myyjiä palvelukseensa ja nyt riveihin astui Tero Laikkoja 10.5.2016. Tero on niin sanottu paluumuuttaja sillä hän on työskennellyt Ictumissa jo aikaisemmin, mutta kävi välissä opiskelemassa hiukan lisää. Tervetuoa Tero mukaan taas.


kuvaa

Uusia nimityksiä

Ictum Oy:n tekninen osaaminen kasvaa. Sami Kemppinen on aloittanut 9.5.2016 kokopäiväisenä työntekijänä Ictum Oy:ssä. Sami tulee työskentelemään teknisenä asiantuntijana sekä myynnintuki tehtävissä. Samin vastuualueisiin kuulu Infopalvelu toiminta sekä videopalvelut. Tervetuloa Sami.


hired

Uusia nimityksiä

Ictum Oy on saanut lisävahvistuksia myyntiriveihinsä kun Kristian Kallio tuli osaksi Vantaan toimiston myyntivoimia ja samalla myös osakkaaksi Ictum Oy:hyn päivämäärällä 16.3.2016. Kristian Kalliolla on pitkä myyntikokemus B2B myynnistä sekä ratkaisumyynnistä, joka on vahva osa Ictum Oy:n tapaa toimia. Tervetuloa Kristian tiimiimme.