Esitystekniikka

[huge_it_slider id=”3″]

Esitystekniikka

Digitaalinen esitystekniikka mullistaa palvelukäytännöt ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia käyttäjilleen. Uusien, oikein valittujen esitysratkaisujen avulla pysytään tehostamaan työntekoa, ryhmätyöskentelyä ja kumppanisuhteita. Lisäksi tarjoamamme ratkaisut myös monipuolistavat tapoja tuottaa vaikuttavia esityksiä ja elämyksiä.

naytot

Automatisoidut ja
helppokäyttöiset neuvottelutilat

Tuomalla hiukan älykkyyttä neuvottelu- ja koulutustiloihin pystymme luomaan tiloista helppokäyttöisiä, jolloin käyttäjien ei tarvitse jännittää tilojen toimivuutta tai esityksen saamista näkyviin.

digitaalisuus

Kuvansiirto hallitusti

Kuvan siirtäminen tietokoneelta esityslaitteelle ei enää ole yhtä yksinkertaista kuin ennen. Analogisuus on pian historiaa. Kaapeleiden pituudet ja toimivuus aiheuttavat haasteita. Oikein valitulla tekniikalla kuva saadaan siirrettyä ongelmitta, juuri niin pitkälle kuin tarve vaatii.

langaton

Kuvansiirto langattomasti

Useissa yrityksissä halutaan pitää neuvotteluhuoneet siistinä turhista kaapelisotkuista ja yksinkertaistaa esitysten pitämistä vähentämällä adaptereiden tarvetta. Langaton esittäminen menee muiden ratkaisujen edelle myös organisaatioissa, joissa on käytössä paljon mobiililaitteita.

Langattoman esittämisen etuihin kuuluu myös se, että näyttö voidaan jakaa useamman esittäjän kesken tai esitystä voidaan seurata tarvittaessa omalta tabletilta tai koneelta.

interaktiiviset

Interaktiiviset kosketusnäytöt

Kokemuksemme mukaan lähes jokaisessa suomalaisessa neuvotteluhuoneessa on käytössä jonkinlainen tussitaulu. Taulujen käyttö kuuluu vahvasti suomalaiseen yrityskulttuuriin, mutta niiden ongelmana on se, että käytön jälkeen dokumentointi on epätehokasta tai jää toteutumatta. Interaktiivisten näyttöjen tarkoituksena on elävöittää neuvotteluja ja tapaamisia sekä muuttaa vanhat fläppitaulut tai paperiarkit digitaalisiksi. Tehdessäsi muistiinpanoja kosketusnäytöillä voit tallentaa ne suoraan koneellesi käytön jälkeen.

”Ota siis askel kohti tehokkaampia neuvotteluja. Me autamme sinua siinä”.

 

esitystekniikka_alakuva